Inapoi la prima pagina

service imprimante si multifunctionale, vanzari echipamente, servicii de inchiriere echipamente Bucuresti

Replace cartridge, o problema sau nu?

Se da urmatoarea problema:

  • O multifunctionala are un cartus despre care producatorul spune ca va imprima maxim 20 000 pagini. Dupa ce s-au tiparit aceste pagini, multifunctionala va da mesajul „replace toner cartridge” si nu va mai tipari pana nu este inlocuit cartusul. Utilizatorul scoate cartusul din imprimanta si constata ca mai are toner in el.

De ce?

     Adaugam o a doua     

     provocare:

 

  • Aceeasi multifunctionala, acelasi cartus, dar de aceasta data multifunctionala da mesajul „replace toner cartridge” cu 1000 pagini mai devreme de cat ar fi trebuit sa printeze, adica dupa 19000 pagini tiparite. Utilizatorul scoate cartusul si constata ca este GOL.

   

    Raspunsul este unul singur, pentru ambele probleme:

 

Producatorul calculeaza cele 20 000 pagini la 5% acoperire/ pagina. Daca acoperirea este mai mica, va ramane toner in cartus, dar chipul va anunta ca s-a terminat cartusul, iar daca acoperirea este mai mare, tonerul se va consuma inainte de limita chipului.

Daca inchiriati o multifunctionala de la METEORA HI-TECH nu veti avea aceasta problema, consumabilele (cartuse, role de preluare hartie, cilindrii, ș.a.) fiind suportate de noi.

contact@meteorahitech.ro

vanzari@meteorahitech.ro

+40 722 531 736

accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
conactati-ne telefonic pentru detalii
contactati-ne printr-un e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp