service imprimante si multifunctionale, vanzari echipamente, servicii de inchiriere echipamente Bucuresti

SERVICE IT - BUCURESTI

 

Dep. Tehnic:

0701 104 715

0744 922 422

_____________________________

 

Ridicăm echipamente IT de la sediile sau punctele de lucru ale persoanelor juridice sau  domiciliul persoanelor fizice. După efectuarea reparației, returnăm computerul la locația specificată.

 

Diagnosticare, reparare, înlocuire componente defecte, Unități centrale Desktop PC și Laptopuri, upgrade la SSD, configurare și asamblare componente în Unități PC Office sau Gaming, aplicare pastă termică, desprăfuire, curățare internă în urma contactului cu lichide, înlocuire baterie BIOS, refacere setări actualizare versiune BIOS/Firmware, LAN si WIFI.

Un laptop de gaming sau o unitate centrala PC destinată jocurilor online, este alcătuită din componente cu putere de  procesare ridicată. Factorul principal de deteriorare sau scădere a performanței este chiar căldura degajată de aceste componente. Eliminand acest factor veți beneficia de performanță și stabilitate în timp.

 

Instalare Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, instalare drivere, instalare pachet Office, optimizare la rulare a aplicațiilor activ și înlăturarea celor depreciate, devirusare, eliminare erori software, salvare date, optimizare structură de fișiere atât pe HDD cât și pe SSD.

 

Contractul lunar de mentenanță IT poate asigura intervenții rapide, chiar și la câteva ore sau în aceeasi zi. Asistența tehnică în cazul apariției diverselor probleme tehnice ce pot perturba activ.itatea clienților noștrii sunt tratate ca fiind prioritare, alocând astfel, resurse importante pentru acest tip de serviciu IT

Monitorizarea stării de funcționalitate a latopurilor, prin efectuarea curățărilor interne periodice, reglarea și lubrifierea balamalelor sau intervenții rapide în cazul contactului cu lichidele, este foarte importantă. Când laptopul nu mai pornește, poate cauza întreruperea activității profesionale sau pierderi de informații necesare sau date proprii precum poze, filmări din vacanțe si multe altele.

 

Monitorizarea stării de funcționalitate a calculatoarelor de tip Desktop PC dar și a perfericelor acestora, precum imprimante, copiatoare, hardiskuri externe, mouse-uri de gaming, tastaturi de gaming, monitoare și ecrane TV-LCD este de asemenea foarte importantă în special în mediul de afaceri.

 

Conexiunea la internet a echipamentelor IT, a camerelor video IP, cât și a integrității infrastructurii rețelei locale LAN este vitala pentru desfasurarea activitatii zilnice din orice locatie. Fie că business-ul dvs. se desfășoară într-o casă, o clădire de birouri sau un magazin de desfacere, echipamentele IT dețin un rol esențial.

 

O societate sau o persoană fizică autorizată, ce ține la imaginea sa din mediul online și care se află într-o continuă ascensiune, va avea nevoie și de un sistem informatic organizat și verificat periodic, un sistem de e-mail eficient, date securizate permanent și asistență promptă în caz de necesitate.

METEORA HI-TECH în parteneriat cu  DORADO SYSTEMS® vă oferă servicii de reparatii, revizii si intretinere PC-uri si laptop-uri, la sediu sau on-site (la locația echipamentelor).

contact@meteorahitech.ro

vanzari@meteorahitech.ro

+40 722 531 736

accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
conactati-ne telefonic pentru detalii
contactati-ne printr-un e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp