service imprimante si multifunctionale, vanzari echipamente, servicii de inchiriere echipamente Bucuresti

Intrebari frecvente despre 
imprimante si multifunctionale

        Imprimantele,      echipamentele multifuncționale,    plotterele     sau scannerele sunt periferice care nu lipsesc din biroul oricarei afaceri. Acestea te ajuta sa imprimi sau sa scanezi documente, sa copiezi contracte, sa printezi sau sa scanezi planuri și multe altele.

Daca afacerea ta necesita o imprimanta multifunctionala, scanner sau plotter dar inca nu te-ai decis daca sa achizitionezi sau sa închiriezi,  si mai ales nu stii ce tip de periferic ai nevoie, iti venim în ajutor cu o serie de întrebari și raspunsuri.

 

Q: Este importanta calitatea hartiei in alegerea unei imprimante si multifunctionale?

Este foarte important sa stii ce tip de hartie vei folosi, pentru a afla ce tip de periferic ai nevoie. Daca vrei sa imprimi fotografii sau pliante, sfatul nostru este sa te orientezi spre o imprimanta cu jet de cerneala. Daca vei folosi hartie "normala", adica de 80gr/mp, te poti orienta spre o imprimanta sau o multifunctionala laser. 

Hartia este un element important in calitatea unui document.

Cu cat hartia este mai calitativa, cu atat documentul va arata mai veritabil. Daca se printeaza pe o hartie reciclata, documentul va arata ca o ciorna si din cauza calitatii materiei prime, vor putea aparea probleme in procesul de printare. Majoritatea marcilor de hartie au si tip de hartie de  80g/mp, dar asta nu inseamna ca este de calitate. De cele mai multe ori pretul hartiei reflecta calitatea acesteia.

 

Q: Am un birou mic. Pot folosi o multifunctionala?

Cand achizitionati imprimante si multifunctionale, trebuie sa aveti in vedere spatiul in care vor functiona. O multifunctionala A3 este destul de voluminoasa, dar daca se insumeaza perifericele pe care le aveti in birou (imprimante, scannere, copiatoare), veti observa ca spatiul ocupat de acestea este mult mai mare decat spatiul ocupat de o multifunctionala. De asemenea va puteti orienta spre o multifuncionala A4, care ocupa mai putin loc, aceasta avand toate functiile multifunctionalei A3 si poate fi pusa pe un birou.

 

Q: Sunt echipamentele multifunctionale greu de utilizat?

Daca ati mai folosit periferice ca: imprimante, copiatoare, scannere, utilizarea unei multifunctionale nu va fi deloc o problema. Daca nu ati mai lucrat cu tipul acesta de echipamente, la instalarea unei multifunctionale, tehnicienii METEORA HI-TECH va vor face un instructaj, pentru a invata cum se foloseste, cum se deblocheaza in cazul unei hartii prinse si ce functii de baza are noua multifunctionala.

 

Q: Daca achizitionez o multifunctionala, voi reduce costurile?

O imprimanta multifunctionala are 3 functii de baza: printare, scanare si copiere. Practic doar prin achizitioarea unei multifunctionale ati redus cheltuielile pentru cel putin doua periferice. O multifunctionala A3 poate satisface nevoile de printare ale unui intreg departament (aproximativ 10 utilizatori)

 

Q: Este necesar sa fac contract de intretinere pentru echipamentele mele?

Este indicat sa aveti un contract de intretinere din mai multe motive. Un echipament bine intretinut este un echipament care va avea o perioada mai lunga de functionare. De asemenea, un echipament caruia nu i se face o mentenanta periodica, in timp, nu va mai avea aceleasi capacitati de imprimare ca unul care este verificat lunar.

 

Q: Ce volum si ce viteza ar trebui sa aibe o multifunctionala?

Volumul de printare al unei multifunctionale difera de la un model la altul. Multifunctionalele A3 au, de obicei, un volum mare de printare, peste 10 000 pagini pe luna. De asemenea, viteza difera de la un echipament la altul. O multifunctionala A3 are o viteza minima de 20 pagini pe minut, dar pot ajunge si la 45 pagini pe minut.

 

Q: Imprimantele multifuncționale reconditionate sunt la fel de bune ca cele noi?

Da, METEORA Hi-TECH  oferă spre vânzare imprimante reconditionate la un pret foarte bun, care sunt în stare perfectă de funcționare, fără semne de uzură. De cele mai multe ori, acestea vin  cu acele consumabile cu ajutorul cărora au fost puse în funcțiune.

 

Q: Am nevoie de un echipament multifunctional, dar nu vreau sa il achizitionez. Ce pot face?

METEORA Hi-TECH oferă spre închiriere imprimante/ multifunctionale color sau alb-negru, cu toate funcțiile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Asigurăm instalarea echipmentului, instruirea personalului, suportul tehnic, întreținerea echipamentului, iar consumabilele sunt incluse.

 

Q: Pot printa de pe telefon pe echipamentele multifunctionale?

DA, majoritatea echipamentelor multifunctionale ofera aceasta functie. Conectand telefonul si echipamentul in aceeasi retea Wi-fi sau prin NFC puteti printa fara sa fie nevoie de o conexiune prin cablu sau instalarea vreunui soft (pentru Android sau iOS).

 

Pentru mai multe informatii despre imprimante si multifunctionale sau pentru a afla care sunt ofertele noastre, va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@meteorahitech.ro ,  iar un reprezentant METEORA Hi-TECH va va contacta în cel mai scurt timp.

contact@meteorahitech.ro

vanzari@meteorahitech.ro

+40 722 531 736

accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
accesati pagina noastra de facebook pentru a fi in permanenta legatura cu noi
conactati-ne telefonic pentru detalii
contactati-ne printr-un e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp